Een beetje over mij


Ik ben afgestudeerd in 2015 aan het Sintlucas in Boxtel als Multimedia Designer in het ondernemerstraject.

In de daarop volgende jaren ben ik aan de slag gegaan als grafisch vormgever bij een werkgever met daarnaast mijn eigen bedrijfje.


Maar een van mijn grootste passies die ik al vanaf jongs af aan heb is altijd illustreren gebleven.En het is dan ook mijn grote droom dat ik hiervan uiteindelijk mijn werk kan maken.


Mijn grootste inspiratie komt van de natuur, en hoofdzakelijk de onderwaterwereld. Dit in combinatie met felle kleuren die van het papier spatten, of juist de minimalistische zwart wit tekeningen die de contouren en lijnwerk van het onderwerp accentueren.


Ben je ge├»nteresseerd in mijn werk, wil je mij leren kennen of wil je gewoon kletsen over creatieve dingen? Stuur me dan gerust een berichtje!

De video is te bekijken op: vimeo.com/132314635

Spreker

Netwerkschool


In 2015 had ik de eer om Sintlucas te vertegenwoordigen als een va de netwerkscholen. Ik mocht een korte presentatie geven aan toenmalig Minister van Onderwijs Jet Bussemaker over wat de netwerkschool gebracht heeft voor studenten.

Dit was een ongelofelijk spannend moment waar ik tot op vandaag nog steeds erg trots op ben dat Sintlucas mij dit heeft toevertrouwd. En ik hoop dat komende jaren nog vele mensen datzelfde vertrouwen aan mij en mijn werk zullen geven.